• VVS

VVS – PROFESSIONEL VVS INSTALLATØR

Har du brug for VVS hjælp?

Er toilettet for eksempel stoppet? Er faldstammen ødelagt? Eller søger du en kyndig og erfaren VVS installatør til at opføre og rådgive dig om dit nye badeværelse?

Uanset hvad er du landet det rette sted. Schlægers kompetente VVS installatører udfører VVS arbejde i vores lokalområde nær Herlev, Ballerup og Gladsaxe – men også i resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os på 44 84 88 88 eller i kontaktformularen → for et uforpligtende VVS tilbud. Har du akut brug for hjælp til en VVS opgave, står vores VVS døgnvagt også klar til at hjælpe dig.

Schlæger – vi udfører alt i VVS

Schlæger A/S er en virksomhed med rødderne dybt forankret i stolte håndværkertraditioner – det vil sige kvalitetsbevidst udførsel, fokus på kundens behov og levering til aftalt tid og pris.

Gennem årene har vi løst en lang række forskellige former for vvs arbejde for vores lokale skoler og fritidsordninger, for områdets erhvervsdrivende, for idrætsforeningerne, for de større boligforeninger og for den enkelte husejer.

Derfor kan vi selvfølgelig også løse dine opgaver.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Installation af varmestyring
  • Badeværelsesrenovering
  • Opsætning af nye anlæg
  • Udskiftning af rør og faldstammer
  • Tjek af dine VVS installationer
  • Udskiftning af blandingsbatteri og utætte vandrør
  • Reparation og renovering af installationer
  • Installation af VVS i nybyggeri

Der er med andre ord ikke den VVS opgave, vi ikke kan klare. Og du er altid sikret den samme kvalitet og kundeservice – uanset om du har brug for et omfattende servicetjek af dine VVS installationer, du skal bruge en VVS døgnvagt i Nordsjælland eller Storkøbenhavn, eller det bare er vandhanen, der drypper. Du kan roligt kontakte os, hvis du har brug for VVS hjælp.

vvs

Totalentreprise – få samlet alle dine behov hos os

Hos Schlæger A/S har vi samlet fem faggrupper under samme tag. Det betyder, at du også kan kontakte os, hvis du har brug for en:

Samarbejdet mellem de forskellige faggrupper sikrer samtidigt, at du kun behøver at kontakte én virksomhed, hvis du står over for en større renovering eller nybyg at køkken, badeværelse eller et andet byggeprojekt med behov for en VVS installatør. Vi kan stå for alt fra VVS installationer, over montering af glas til maler-, tømrer- og mureropgaver.

Dermed slipper du for at bruge tid, energi og ressourcer på at indhente tilbud hos flere forskellige virksomheder.

Udlejning af udstyr

Vi tilbyder også udlejning af udstyr til kunder i og omkring Gentofte og i resten af Nordsjælland. Vi kan både tilbyde levering, montering og afhentning af:

​Klik for at læse mere. Priserne på de respektive sider er alle inklusiv moms.​

KONTAKT OS FOR ET VVS TILBUD

Skal du have tjekket dine VVS installationer? Ønsker du et uforpligtende tilbud på en større VVS opgave? Eller har du akut behov for en VVS døgnvagt i Nordsjælland eller Storkøbenhavn?

Send os en e-mail på schlager@44848888.dk, eller ring til os på telefon 44 84 88 88 for et skræddersyet VVS tilbud.

Uanset opgavens art og omfang, gør vi altid vores yderste for at levere et godt og langtidsholdbart stykke vvs arbejde, som du bliver tilfreds med. Ikke mindst er du altid sikret en kompetent rådgivning og sparring, der sikrer match mellem idé og reelt resultat.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]