VVS tilbud

Hos Schlæger & Andersen kan du indhente et VVS tilbud i dag. Det eneste du skal gøre er at give os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Har du en mere akut opgave kan du læse mere på → Akut VVS

Hvad står VVS for?

Er du i tvivl om du har brug for en VVS’er til at udføre det du skal have lavet, får du svaret her. VVS står nemlig for varme, ventilation og sanitetsteknik. Skal du derfor have renoveret et toilet, opsat et ventilationsanlæg eller er den gal med varmen, er det en VVS’er du skal have fat i.

Få et VVS tilbud til alle typer opgaver

Med mange år i branchen har vi erfaring med alle typer opgaver. Du kan derfor være sikker på, at vi kan hjælpe dig, uanset hvad du skal have lavet. Derudover har vi alle

Eksempler på VVS opgaver:

  • Installation af varmestyring
  • Renovering af badeværelse
  • Udskiftning af rør og faldstammer
  • Opsætning af nye anlæg

Kompetent rådgivning følger med dit vvs tilbud

VVS tilbud København


Skal du have lavet nyt badeværelse, er der mange overvejelser man bliver nødt til at gøre sig. Der er regler der skal overholdes og forsikringsspørgsmål der skal besvares. Hos Schlæger er du garanteret en samarbejdspartner, som guider dig gennem hele processen. Alt du har brug for at vide er, at du er i professionelle og erfarne hænder.

Vil du høre mere eller indhente et VVS tilbud, skal du være velkommen til at kontakte os i dag. Det er helt og aldeles uforpligtende. Ring til os på tlf. 44 84 88 88 eller udfyld kontaktformularen til højre, og tøv endelig ikke med at stille spørgsmål til alt det du er i tvivl om.


Har du brug for hjælp til håndværkerarbejde, som ikke hører under VVS, udfører vi også service indenfor:
murer, glarmester, tømrer og malerarbejde.

Autoriseret VVS’er

Når der skal udføres VVS-arbejde er det vigtigt, at det bliver lavet af en autoriseret VVS’er. Hos Schlæger & Andersen er alle vores medarbejdere autoriseret. Alle installationer der bliver bliver lavet for dig, er med andre ord lovlige og professionelt udført.

Det betyder ikke, at der ikke er visse installationer du ikke selv må lave. Har du i sinde selv at udføre VVS arbejde, skal du være opmærksom på, hvad reglerne for det er.

VVS tilbud

Eksempler på VVS arbejde du selv må udføre:

  • Udskifte vandhaner og pakninger i vandhaner
  • Tilslutte en ny vaskemaskine eller opvaskemaskine
  • Montere et WC, hvis det kan tilsluttes på samme måde som det gamle
  • Tilslutte en ny radiator

 

Det er dog langt fra alle der giver sig i kast med selv at udføre opgaver, som hører under VVS-opgaver. Det kræver, at man har en vis forståelse for området. Derfor vælger de fleste at kontakte en autoriseret VVS’er, der hurtigt og sikkert kan udføre opgaven. Er du i tvivl om du kan udføre opgaven selv, er du velkommen til at give os et kald og indhente et VVS tilbud

Vil du vide hvilke opgaver du selv må udføre og hvilke du ikke må, kan du her læse mere om → Love og regler om gør det selv-arbejde.

Hvilke byer kan du få et VVS tilbud i?

Hos Schlæger & Andersen har vi adresse i Skovlunde, men arbejder på hele Sjælland. Om du bor i København, Albertslund eller Hellerup er for os irrelevant. Vi rykker ud uanset adressen

Hvordan får jeg et VVS tilbud?

Vil du gerne indhente et VVS tilbud til det du har brug for hjælp til, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller udfylde kontaktformularen til at højre. I den skriver du bare hvad du har behov for hjælp med, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på VVS arbejde.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]