• reparation-af-stenslag

Reparation af stenslag eller ny forrude?

Søger du en glarmester, der kan hjælpe dig med reparation af stenslag?

Så er du landet det helt rette sted. Hos Schlæger A/S har vi vores egen glarmesterafdeling, hvor du bliver mødt af glarmestre med masser af brancheerfaring under vesten. Dermed er du altid sikret et resultat af høj kvalitet, når du kontakter Schlæger A/S med behov for at få repareret et stenslag i forruden. Kontakt os på 44 84 88 88 eller i kontaktformularen

Vi tilbyder både reparation af stenslag på bilruden og udskiftning til en splinterny forrude, der matcher dit køretøj. Vi kører i Herlev, Ballerup, Gladsaxe og resten af Storkøbenhavn og omegn.

reparation af stenslag

DERFOR ER DET VIGTIGT MED REPARATION AF STENSLAG

I moderne biler udgør forruden en væsentlig del af karosseriets stabilitet. Faktisk kommer op til 30 % af bilens strukturelle styrke fra forruden. I praksis betyder det, at et eventuelt færdselsuheld kan blive endnu farlige for dig og dine passagerer, hvis der er en revne eller stenslag i forruden.

Din forrude er altså mere end en anordning, der skal forhindre, at du og dine passagerer får vind, regn og insekter i hovedet på køreturen. Den har også afgørende betydning for sikkerheden. Derfor skal du endelig ikke tøve med at få udført en reparation af stenslag.

PROFESSIONEL REPARATION AF STENSLAG I FORRUDEN

Netop fordi forruden udgør en så væsentlig en del af karosseriets stabilitet i moderne biler, har det også afgørende betydning for sikkerheden, at den nye forrude passer præcist og er monteret korrekt. Og det skal vi selvfølgelig nok sørge for, når du står med et stenslag i forruden og har brug for en kompetent glarmester.

Vores glarmestre har mange års erfaring med udskiftning og reparation af forruder. Det sikrer for det første, at du altid får en professionel vurdering af dine konkrete behov. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at skifte hele forruden. Ofte kan en reparation være rigeligt – en reparation, der som regel ikke tager mere end en halv times tid.

Vores erfaring og ekspertise sikrer desuden en effektiv og kvalitetsbevidst reparation, der får din forrude til at se splinterny ud. Vores reparation sikrer desuden, at du lovligt kan køre videre, og at stenslaget ikke forhindrer, at din bil går gennem syn.

STENSLAG REPARATION PÅ EGET VÆRKSTED ELLER MOBILT VÆRKSTED

​Mindre stenslag i forruden kan som regel repareres på stedet med vores mobile stenslag reparationssæt. Vi råder over det mest moderne udstyr og sikrer dig derfor effektiv og professionel reparation af stenslag.

Når skaden sker, bør du sætte et stenslagsplaster over stenslaget, så du øger muligheden for, at vi kan reparere din rude – og du dermed slipper for en ny forrude.

Er omfanget af skaden større, kan det dog blive nødvendigt for dig at besøge et af vores autorudeværksteder. Udskiftning af bilruder kræver nemlig optimale betingelser. Og disse betingelser er tilstede på vores autorudeværksteder. Dette i kombination med dygtig arbejdskraft og det rette værktøj samt de korrekte reservedele sikrer, at din autorude monteres 100 procent korrekt.

Samtidig får du to års garanti på montagen af din nye bilrude.

Du får følgende fordele som kunde hos Schlæger A/S:

  • Professionel reparation af stenslag
  • Udbedring af forsikringsskader
  • Viden om gældende synsregler
  • Udskiftning og reparation af alle autoruder
  • Stenslagsbeskyttelse
  • To års garanti på montage af autorude

REGLER FOR STENSLAG – SYN OG FÆRDSEL

Stenslag i forruden er ikke kun grimme og farlige. De kan i nogle tilfælde også gøre det direkte ulovligt for dig at køre så meget som en meter længere. Men hvad er reglerne for stenslag? Hvornår må du køre videre? Og hvornår skal du kontakte en glarmester for akut reparation af stenslag?

Det kommer til dels an på skadens omfang og til dels an på, hvor på forruden stenslaget sidder.

Den del af bilens forrude, som dækkes af vinduesviskerne, er det vigtigste område. Men skadens placering på dette område har også betydning for, om der er akut behov for en reparation. Området inddeles i tre områder – område A, B og C.

Område A er området umiddelbart over rattet – det vil sige det område, som påvirker chaufførens direkte udsyn. Er der revner eller stenslag, som ikke kan dækkes af en cirkel på 3 mm, i dette område, kan bilen ikke synes.

Område B er de to områder, som ligger umiddelbart til venstre og højre for område A. Området afgrænses af forrudens midte. I dette område må der ikke være stenslag, som ikke kan dækkes af en cirkel med en diameter på 10 mm, ligesom der ikke må være revner, som ikke kan dækkes af en cirkel med en diameter på over 50 mm.

Område C er området til højre for forrudens midte – det vil sige det område, som påvirker forsædepassagerens udsyn. I dette område må der ikke være stenslag, som ikke kan dækkes af en cirkel med en diameter på 30 mm, ligesom der ikke må være revner, der ikke kan dækkes af en cirkel med en diameter på 150 mm.

Har du spørgsmål om stenslag, syn og regler, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Som erfarne glarmestre kan vi altid vurdere, om et stenslag påvirker dine muligheder for at få din bil synet – og om du overhovedet må køre videre på lovlig vis.

Kontakt os omkring stenslag reparation

Kontakt vores autoglarmester på schlager@44848888.dk, eller ring til os på 4484 8888. Vi holder til i Skovlunde og løser en del opgaver med reparation af stenslag og montering af ny forrude i lokalområdet – men tøv ikke med at kontakte os, hvis du får brug for vores assistance andetsteds i København eller Nordsjælland.

glarmester reparation af stenslag

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]