• reparation-af-stenslag

Reparation af stenslag eller ny forrude?

Trænger din bil til en ny forrude, så er du kommet til rette sted. Hos Schlæger A/S tilbyder vi både reparation af stenslag på bilruden og udskiftning til en splinter ny forrude, der matcher dit køretøj. Vi kører i Herlev, Ballerup og Gladsaxe.

Professionel reparation af stenslag

I moderne biler udgør forruden en væsentlig del af karosseriets stabilitet. Derfor er det af afgørende betydning for sikkerheden, at den ny forrude passer præcist og er monteret korrekt.

​Udskiftning af bilruder kræver optimale betingelser. Disse betingelser er tilstede på vores autorudeværksteder. Dette i kombination med dygtig arbejdskraft og det rette værktøj samt de korrekte reservedele sikrer, at din autorude monteres 100 procent korrekt.

Samtidig får du to års garanti på montagen af din nye bilrude. Får du et stenslag, kan det ofte repareres. Vi råder over det mest moderne udstyr og sikrer dig derfor effektiv og professionel reparation af stenslag.

Når skaden sker, bør du sætte et bilrudeplaster over et stenslag, så du herved øger muligheden for at vi kan reparere din rude og du derved slipper for en ny forrude.

Kontakt os omkring stenslag reparation

Kontakt vores autoglarmester på schlager@44848888.dk eller ring til os på 4484 8888. Vi løser en del opgaver med reparation af stenslag og montering af ny forrude, men tøv ikke med at kontakte os, selv hvis du får brug for vores assistance andetsteds i København eller Nordsjælland.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]