• renovering-af-badevaerelse

Renovering af badeværelse

Trænger badeværelset til en kærlig hånd, så tag fat på Schlæger A/S. Vi har kyndige håndværkere fra forskellige faggrupper tilknyttet vores medarbejderstab, hvorfor vi står klar med ekspertisen til renovering af dit badeværelse. Desuden samarbejder vi med en række dygtige underentreprenører, når badeværelset står over for en renovering.

Overlad entreprisen til Schlæger A/S

​Overvejer du at få foretaget en omfattende renovering af dit badeværelse, så er Schlæger en god samarbejdspartner. Vi skaber de bedst mulige og resultater og kan stå for alt i byggeriet.

Vi koordinerer også gerne renoveringen, så du ikke selv behøver holde styr på murer, tømrer, maler, el-installatør og VVS'er.

Kontakt for renovering af badeværelse

Vi skaber professionelle baderum uanset om du ønsker moderne eller mere traditionel og tidløs stil. Mange af vores kunder er fra Herlev og Gentofte, men det betyder heldigvis ikke, at vi ikke kører længere omkring. For det gør vi, så kontakt os på tlf. 4484 8888 eller formularen på siden for et uforpligtende tilbud på din badeværelsesrenovering.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

Superfin service

★★★★★
5 5 1
Superfin service til at lave stenslag

100% i orden

★★★★★
5 5 1
100% i orden det de levere, og alle bedst til tiden. Arbejde de laver er også til private...

Fantastisk service

★★★★★
5 5 1
Havde indbrud lørdag i bilen, og mandag morgen kl 10 var side ruden skiftet. Jeg takker og vil helt sikkert anbefale jer