• ombygning

Ombygning udføres på din bolig

Der findes ikke den type ombygning, vi hos Schlæger A/S ikke er i stand til at klare. Vi har selv alle faggrupper in house - heriblandt malere, murere, tømrere og glarmestre - og kan derfor favne bredt.

Vi udfører en hel del arbejde i Herlev, Ballerup og Gladsaxe men kører gerne længere omkring for at hjælpe med at skabe drømmeboligen eller den ultimative arbejdsplads.

Vi tager os af alt det praktiske

Mulighederne for en ombygning afhænger af husets opbygning og konstruktion. Ofte er mulighederne mange, og valget kan gå på, hvor stort et projekt, du ønsker. Vi står altid klar med rådgivning.

Vi står gerne for entreprisen, så du ikke selv behøver koordinere håndværksgrupperne. Med os ved roret, er du sikker på, at aftaler og budget bliver overholdt.

Kontakt os og få et tilbud på ombygning

Et uforpligtende tilbud på din ombygning, viser prisen sig måske endda billigere, da vi ikke skal ud og indhente arbejdskraft hos andre leverandører.

Men giv os et kald på telefon 44 84 88 88 eller skriv til e-mail: schlager@44848888.dk, så tager vi en snak om mulighederne i din bolig, din virksomhed eller i institutionen

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]