• renovering-af-badevaerelser

Renovering af badeværelse udføres

Hos Schlæger A/S har vi et stort udvalg af moderne inventar til indretning af badeværelser, så tøv ikke med at tage os med på råd, inden de endelige beslutninger træffes. Vi kører i Herlev nær Ballerup og Gladsaxe.

Går du og drømmer om renovering af badeværelse, så læs mere her. Vi er nemlig virksomheden, der kan føre din badeværelsesdrøm ud i virkeligheden.

Brug for inspiration til det nye badeværelse?

Badeværelsesindretningen er vigtig for helhedsindtrykket og for komforten i rummet. Med vores forslag til indretning af dit nye badeværelse har du et godt fundament for at vælge netop det badeværelse, der kan understrege den stemning eller stil, du ønsker i dit hjem eller din virksomhed.

Gode priser på renovering af badeværelse

Én af virksomhedens klare forcer er, at vi har en blandet skare af dygtige fagfolk, men fra forskellige faggrupper. Vi kan derfor ikke blot udføre selve arbejdet i forbindelse med dit nye badeværelse, vi kan også tilbyde at stå for den samlede entreprise.

Gennem tiden har vi lavet nyt badeværelse for alle typer af kunder.

Læs mere om renovering af badeværelse her.

Kontakt os og få et tilbud på ombygning

Et uforpligtende tilbud på din ombygning, viser prisen sig måske endda billigere, da vi ikke skal ud og indhente arbejdskraft hos andre leverandører.

Men giv os et kald på telefon 44 84 88 88 eller skriv til e-mail: schlager@44848888.dk, så tager vi en snak om mulighederne i din bolig, din virksomhed eller i institutionen

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]