• murer badeværelse slide 1
 • murer badeværelse slide 2
 • murer badeværelse slide 3
 • murer badeværelse slide 4

Murer badeværelse

Drømmer du om et ekstra badeværelse i hjemmet? Eller trænger det gamle til en renovering?

Hos Schlæger bliver du mødt af erfarne murere, VVS’ere, tømrere, malere og glarmestre, der kan hjælpe dig med at få opfyldt alle dine badeværelsesdrømme.

Kontakt os på 44 84 88 88 eller i kontaktformularen, → hvis du søger en murer til badeværelset, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering eller nybyg af badeværelse.

Schlæger – murer til badeværelse med fokus på dine ønsker

Stiller du høje krav til æstetik og komfort i dit badeværelse? Du er langt fra den eneste.

Badeværelset er nemlig ikke længere blot et praktisk lokale, som er gemt væk et afsides sted i huset eller lejligheden. I dag er badeværelset for mange en lige så stor del af hjemmet som dagligstuen eller køkkenet. Derfor vægter de fleste også komfort, udformning og udtryk højt i badeværelset.

Du har sikkert også dine helt egne visioner for dit badeværelse. Men måske er du også en smule nervøs for, om dine drømme om nyt badeværelse går i vasken.

Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette, når du skal bruge en murer til badeværelset - eller en anden håndværker for den sags skyld.

Vælger du Schlæger som din leverandør af nybyg og renovering af badeværelse, er du dog altid sikret en løsning, der matcher dine visioner. Vi har alle faggrupper i folden, og vi kan derfor tilbyde at stå for totalentreprisen, ligesom vi selvfølgelig også tilbyder at udføre enkelte opgaver i forbindelse med mindre renoveringer.

Hos Schlæger finder du følgende faggrupper:

 • Murere
 • Malere
 • VVS-installatører
 • Glarmestre
 • Tømrere

Vores glarmestre kan hjælpe med at udforme brusekabine og andre former for glas på badeværelset, vores tømrere kan hjælpe med konstruktionerne, mens vores malere kan få alle de æstetiske detaljer til at sidde lige i skabet.

Ikke mindst kan vores VVS-installatører sikre, at alle installationer er korrekte, ligesom vores murere kan vådrumssikre badeværelset.

Vi kan med andre ord hjælper med at opfylde alle dine ønsker og krav til dit nye badeværelse. Du kan derfor roligt kontakte Schlæger – uanset om du blot søger en murer til badeværelset, eller du har brug for en totalentreprenør, der kan hjælpe dig gennem byggeprocessen fra start til slut.

Ring på 44 84 88 88 allerede, og lad os hjælpe dig med at gøre dit drømmebadeværelse til virkelighed.

Murer badeværelse
murer badeværelse lysindfald
murer badeværelse jacuzzi

Nyt badeværelse pris – hvad koster et nyt badeværelse?

Det er ikke billigt at bygge nyt badeværelset. Faktisk er badeværelset det suverænt dyreste rum i hjemmet pr. kvadratmeter. Typisk koster et badeværelse 25.000-30.000 kr. pr. kvadratmeter.

Det skyldes den store fugtbelastning og de medfølgende høje krav til vådrumssikring samt skjulte installationer som afløb, vandinstallationer og varme.

Derfor kan du med fordel også gøre dig nogle grundige overvejelser, inden du kaster dig ud i et bygge- eller renoveringsprojekt på badeværelset. Stil for eksempel dig selv følgende spørgsmål:

 • Vil jeg modernisere, renovere eller bygge helt nyt badeværelse? Måske trænger klinkerne blot til at blive skiftet ud. Måske planlægger du at rive hele badeværelset ned og bygge op på ny. Eller måske vil du etablere et ekstra badeværelse i dit hjem.
 • Hvad fungerer i det nuværende badeværelse – og hvad fungerer ikke? Er pladsen for eksempel for trang, og ønsker du derfor at inddrage kvadratmeter fra tilstødende rum? Eller vægter du det æstetiske højere end det praktiske?
 • Skal der være plads til flere på badeværelset, eller skal jeg primært bruge det alene?
 • Er mit budget realistisk? Eller vil det være nødvendigt at indgå kompromis?

Er du i tvivl om noget, hjælper vi selvfølgelig med rådgivning. Vi trækker på erfaring og viden fra flere faggrupper, og vi kan derfor hjælpe dig med at få overblik over alle byggeprocessens faser.

Sådan sparer du penge på badeværelset pris

Netop fordi det er så dyrt at bygge badeværelse, er der flere ting, du kan gøre, for at skrue lidt ned for den i forvejen høje pris.

Bygge badeværelse i tilbygning
Prisen vil være væsentligt højere, hvis du bygger helt nyt badeværelse – for eksempel hvis du vil bygge et eksisterende værelse om til badeværelse.

Etablerer du derimod badeværelse i en tilbygning, vil du til gengæld kunne spare op til 10.000 kr. pr. kvadratmeter på badeværelsets pris.

Etablere badeværelse nær et bryggers
Som nævnt er det blandt andet de mange skjulte installationer, der er med til gøre badeværelset så dyrt at bygge.

Derfor vil det ofte være en fordel at bygge badeværelse nær et bryggers. Her vil alle installationer nemlig allerede være samlet i forvejen, og der vil derfor være mindre arbejde med at etablere nye – og derfor færre udgifter.

Spare på komforten og det eksklusive udstyr
Vægter du komfort og luksus højt, kan du selvfølgelig se bort fra dette råd. Men der er mange penge at spare på at fravælge de helt eksklusive armaturer og brusekabiner.

Brusekabine, boblebad og gulvvarme kan også udelades, ligesom du også kan nøjes med at etablere fliser i vådrumszonen frem for i hele badeværelset.

Murer badeværelse – kontakt Schlæger for et tilbud

Søger du en murer badeværelse? Eller har du behov for en totalentreprenør, der kan visualisere og virkeliggøre alle dine visioner for dit nye badeværelse?

Kontakt Schlæger allerede i dag ved at ringe på 44 84 88 88 eller skrive på schlager@44848888.dk.

Vi står altid klar med rådgivning og erfaring, der sikrer, at dine drømme for dit kommende badeværelse ikke løber ud med badevandet.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]