• malerarbejde

Maler udfører professionelt malerarbejde for dig

Der er ikke det malerarbejde, vi ikke tager hånd om hos Schlæger A/S. Vores maler sætter kulør og tapeter på tilværelsen omkring dig, hvis det er det, du ønsker. Vi kører i Herlev nær Ballerup og Gladsaxe.

​Vores malere har mangeårig erfaring og tilbyder løsninger inde såvel som ude. Når vi maler har vi sans for detaljen, og desuden sørger vi for omhyggeligt malerarbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Vi tilbyder materiale- og farverådgivning

Inden vores maler påbegynder dit malerarbejde, tilbyder vi en grundig rådgivning om farver, produkter og vedligeholdelse. Vi mener, at det professionelle malerarbejde kræver viden og kunnen.

Derfor sørger vi som maler for altid at være opdaterede om den nyeste udvikling inden for teknikker og produkter. Det sikrer dig et smukt og holdbart resultat.

Kontakt din maler for et tilbud

Vi udfører malerarbejde for private, for virksomheder og for kommunale institutioner i Herlev og vi stiller gerne en maler til rådighed som jeres faste "hus-maler", der kommer og udfører reparationsmalerarbejde med mere, når der er behov herfor.

Send os en e-mail på schlager@44848888.dk eller ring til os på telefon 44 84 88 88.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]