• klinkebelægning

Klinkebelægninger

Søger du en professionel murer, der udfører flotte klinkebelægninger?

Så er du landet det helt rette sted. Hos Schlæger A/S har vi mange års erfaring med murerarbejde – herunder lægning af fliser og klinker.

Her på siden kan du blive klogere på klinker og læse om dine fordele som kunde hos Schlæger.

Kontakt os også gerne på 44 84 88 88, schlager@44848888.dk eller i kontaktformularen → for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål.

Fordelene ved en klinkebelægning

En klinkebelægning er en løsning med flere fordele.

Klinker er et praktisk og økonomisk materiale
Klinker er først og fremmest en ekstremt slidstærk og solid løsning. En klinke er en uporøs
flise, som er brændt under høje temperaturer og har en høj hårdhed. Derfor er en klinkebelægning stort ikke til at slide op, ligesom belægningen også kræver minimal vedligeholdelse.

Det betyder, at du vil have glæde over belægningen i mange år – uden at du behøver at tænke på vedligeholdelse foruden almindelig rengøring. Keramiske klinker kan for eksempel tåle syreholdige rengøringsmidler, og de egner sig derfor især til badeværelset, hvor den store fugtpåvirkning kan føre til ophobning af kalk. Klinker er altså et både praktisk og økonomisk fornuftigt valg som byggemateriale.

Du skal dog være opmærksom på, at klinker kommer i forskellige slidstyrker. Derfor er det vigtigt at vælge en type, som passer til formålet. For eksempel vil klinker til udendørs brug have en høj slidstyrke, hvorimod klinker, som skal bruges et mindre udsat sted, ikke behøver at være lige så modstandsdygtige.

Klinker er et æstetisk alsidigt materiale
Men også æstetisk set er klinker fordelagtige – uanset din smag og ønsker til placering i boligen eller udendørs. Klinker kommer nemlig i mange forskellige stilarter og udtryksformer, og du kan derfor nemt vælge en version, der matcher din smag.

Og så kan belægningen anvendes i alle hjemmets rum – på både gulve og vægge. Klinker kan desuden udgøre belægningen på terrassen, i indkørslen eller andre udendørs arealer.

Klinker er altså et alsidigt materiale, som gør sig godt i mange forskellige rum, og som kan leveres og tilpasses til mange forskellige præferencer til udseende og udtryk.

Derfor skal du vælger Schlæger som din leverandør af klinkebelægninger

Der er flere gode grunde til at vælge Schlæger til at lægge klinker i din bolig eller virksomhed.

Fagmænd med erfaring og ekspertise
En klinkebelægning er kompliceret at lægge. Så medmindre du selv har erfaring med at lægge fliser og klinker, vil vi altid anbefale, at du overlader arbejdet til en professionel fagmand som Schlæger.

Det gør sig især gældende, hvis du vil have klinker på badeværelset. Bygningsreglementet stiller nemlig høje krav til vådrum. Derfor er det alfa og omega, at du vælger en murer til badeværelset, som har erfaring med at arbejde med belægninger i vådrum.

Og den erfaring har vi hos Schlæger. Dermed er du sikret, at dit byggeprojekt lever op til alle gældende krav.

Du får rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og behov
Du kan nemt miste overblikket, når du står foran et bygge- eller renoveringsprojekt. Derfor kan det være betryggende at samarbejde med en fagmand, der kan dele ud af sin erfaring.

Hos Schlæger bestræber vi os altid på at være servicemindede og samarbejdsvillige, ligesom kvaliteten og ønsket om at være professionelle udgør grundlaget for enhver opgave, vi påtager os. Det betyder, at du altid er sikret en løsning med dine ønsker i centrum, når vi udfører din klinkebelægning.

Mulighed for totalentreprise
Har du brug for en entreprenør, kan hjælpe dig med andre opgaver udover klinkebelægning? Og virker tanken om at skulle indhente tilbud fra flere forskellige firmaer en smule uoverskuelig og overvældende?

Så lad Schlæger stå for hele byggeprojektet. Vi har fem faggrupper under samme tag, og du får derfor kontakte os, uanset om du har brug for en tømrer, maler, glarmester, VVS-installatør eller murer.

Du kan altså få løst alle dine byggebehov hos én og samme virksomhed som kunde hos Schlæger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål om klinkebelægninger – eller er du klar til at hente et uforpligtende tilbud?

Kontakt Schlæger allerede i dag → ring på 44 84 88 88, eller skriv på schlager@44848888.dk.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]