• glasdoere

Glasdøre

Schlæger leverer alt i glas – og glasdøre er naturligvis ingen undtagelse. Ønsker du et tilbud på en glasdør, der passer perfekt ind i dit hjem eller din virksomhed?

Kontakt Schlæger på 44 84 88 88 , schlager@44848888.dk eller via kontaktformularen → vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Fordelene ved glasdøre – derfor skal du vælge en glasdør

Der er flere gode grunde til at vælge en en glasdør – både æstetiske, sundhedsmæssige og praktiske. Vi kan i hvert fald komme i tanke om en håndfuld fordele ved at have døre af glas.

Stil og elegance til rummet
Glasdøre bidrager til et enkelt og stilrent udtryk på kontoret eller i moderne boligbyggerier, hvor glas i forvejen er det dominerende materiale.

Lokalerne er din virksomheds ansigt udadtil, og med glasdøre i rene linjer kan du virkelig afspejle din virksomheds profesionalisme visuelt. Men en glasdør kan bestemt også være et æstetisk flot valg i det minimalistisk moderne hjem.

Mere naturligt lys
Dagslys gør dig produktiv og gør humøret højere. Desværre er det ikke altid, vi får det dagslys, vi har brug for – især ikke i vinterhalvåret, hvor det i forvejen er sparsomt med dagslyset. Og sidder du så oven i købet på et kontor med begrænset adgang for naturligt lys, kan det være endnu sværere at få den nødvendige mængde dagslys.

Med en glasdør tillader du dagslyset at slippe ind – uden at gå på kompromis med arbejdsroen.

Sammenhæng mellem lokalerne
Ikke mindst kan glasdøre få dit hjem eller din arbejdsplads til at virke større og mere imødekommende.

Ved at lade en glasdør adskille rummene skaber du desuden større sammenhæng mellem de forskellige rum. Det kan selvfølgelig være en fordel i kontorområder – men også i private hjem, hvor udsynet til andre rum især kan være fordelagtigt for børnefamilier.

Bestil glasdøre hos Schlæger

Schlæger samarbejder med søsterselskabet Glarmester Schlæger. Dermed får du gavn af mange års brancheerfaring, når du kontakter os med behov for en løsning inden for glasdøre.

Vi leverer alt glas til indvendige glasvægge, interne kontorer, skillevægge eller hvor du ellers har behov for glasdøre.Vi sørger for levering og montering, ligesom vi selvfølgelig står klar med personlig rådgivning, der sikrer den rette løsning til lige netop dine behov.

Vi har desuden altid et stort lagt af glastyper – også ellers udgåede. Det sikrer, at du altid kan få en glasdør i dit foretrukne design, når du vælger Schlæger som din glarmester.

Kontakt Schlæger for en løsning inden for glasdøre

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på en glasdør til et specifikt formål. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om dine behov.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]