• glarmester glastag

SCHLÆGER A/S – DIN GLARMESTER TIL ALLE GLASOPGAVER

Søger du en glarmester, der udfører alt i glasarbejde?

Schlæger A/S løser alle former for opgaver inden for området. Vi samarbejder med Glarmester Schlæger A/S, som er vores søsterselskab, når det gælder glarmesterarbejde. Deres mange års erfaring er din sikkerhed for glasarbejde i god kvalitet.

Kontakt os på 44 84 88 88 eller i kontaktformularen, hvis du har spørgsmål til priser eller har brug for en glarmester døgnvagt. Vi holder til i Skovlunde men løser opgaver i hele Storkøbenhavn og omegn – for såvel private som virksomheder og offentlige institutioner.

glarmester døgnvagt

GLARMESTER – HVAD LAVER VI HOS SCHLÆGER A/S?

​Glarmesterarbejde er mange ting – fra reparation af stenslag i autoruder for private til montering af store glasfacader for butikker.

Vi kan blandt andet tage hånd om montering og reparation af:

 • Forsatsruder
 • Glasskillevægge
 • Glasfacader
 • Autoruder
 • Diverse specialopgaver​

Desuden kan vi som professionelle glarmestre tage os af alt fra fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Vi tilbyder med andre ord stort set alt i glasløsninger. Det betyder, at du får samlet alle dine behov for kompetent glarmesterarbejde, når du vælger Schlæger A/S som din glarmester. Ingen opgave er for lille eller for stor – vi har erfaringen og mandskabet til at klare alt glarmesterarbejde.

Reparation af autoruder – få lavet stenslag på vores mobile værksted
Schlæger A/S har mobilt værksted, og vi kan derfor komme ud til dig, der hvor du har brug for det. Det er især en fordel, hvis skaden på forruden er så stor, at du ikke må køre længere uden at bryde færdselsloven.

Forsikringsskader – vi klarer både formalia og reparation
Har du haft indbrud eller uheld? Vi har stor erfaring med forsikringsskader – også med alt det formelle. Vi hjælper gerne til med korrespondancen med dit forsikringsselskab samt andre nødvendige formalia. Du behøver blot at oplyse dit policenummer og forsikringsselskab – så klarer vi resten.

Ikke mindst tager vi os selvfølgelig også af selve skaden – uanset om du har fået stenslag i forruden, eller du står med en smadret butiksrude. Du kan trygt overlade både formalia og reparation til vores glarmester.

Glarmester til specialopgaver
Nogle opgaver er lidt udover det sædvanlige.

Måske har du et antikt billede, du ønsker indrammet – og du vil være sikker på, at både passepartout og ramme matcher billedet æstetisk. Eller måske har du en helt anden specialopgave. Uanset hvad du har brug for, kan vi hjælpe dig hos Schlæger A/S.

Glarmester med stort glaslager
Vi har mange udgåede glastyper på lager. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du for eksempel skal have lavet eller repareret dine blyindfattede ruder, eller hvis du vil dekorere dit hus med en glasmosaik.

Kontakt os på 44 84 88 88, hvis du vil høre nærmere angående vores lagerbeholdning.

DÉT ER DU SIKRET SOM KUNDE HOS SCHLÆGER A/S

Glarmesterarbejde er et erhverv, der kræver både viden, kunnen, finesse og fysik. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken virksomhed du vælger, når du har behov for en glarmester.

Vælger du Schlæger A/S som din leverandør af glasløsninger, er du altid sikret følgende fordele:

glarmester

 • Faglært personale med erfaring og ekspertise ✓
 • Vi leverer til den aftale tid og pris ✓
 • Tryg og kvalitetsbevidst behandling – med garanti ✓
 • Personlig service ✓

Faglært personale med erfaring og ekspertise ✓
Hos Schlæger A/S har vi samlet over 125 års erfaring fra glarmesterfaget under samme tag. Og alle ansatte i vores glarmesterafdeling er selvfølgelig faglærte glarmestre.

Derfor har vi også en høj ekspertise og faglighed, der sikrer din tryghed og tilfredshed. Som kunde hos Schlæger A/S får du altid grundig rådgivning og kvalitetsbevidst udførsel.

Vi leverer til den aftale tid og pris ✓
Med mange års erfaring i branchen kender vi vigtigheden af rettidig service – og vi arbejder derefter. Det betyder, at vi kommer til den aftalte tid, og at der selvfølgelig ikke er ubehagelige overraskelser, når du får regningen.

Som din glarmester leverer vi til den aftale tid og pris – hver gang. Dermed behøver du hverken at frygte for overskredne deadlines eller budgetter.

Tryg og kvalitetsbevidst behandling – med garanti ✓
Schlæger A/S er medlem af Glarmesterlauget. Det er din garanti for tryghed og kvalitet.

Personlig service ✓
Mange glarmesteropgaver er kundespecifikke – for eksempel hvis du har brug for at få skiftet glas i et antikt spejl, eller hvis du skal have fremstillet en bruseniche af glas med et bestemt æstetisk udtryk. Derfor er det vigtigt at være lydhør over for kunderne.

Og det er vi hos Schlæger A/S. Vi vægter kundekontakten højt, ligesom vi altid bestræber os på at være imødekommende, lyttende og servicemindede. Det sikrer, at dine ønsker altid er grundlaget for vores arbejde.

GLARMESTER DØGNVAGT – AKUT GLARMESTER

Nogle gange kan en glarmesteropgave ikke vente til næste dag. Derfor tilbyder Schlæger A/S glarmester døgnvagt, hvis du står med en baldret rude uden for vores normale åbningstid.

Vi rykker ud og udbedrer skaden, når du får akut behov for en glarmester – for eksempel i forbindelse med indbrud eller hærværk. Vi sørger så for at udskifte det knuste glas.Hvis vi ikke har mulighed for at reparere eller udskifte det knuste glas, sørger vi for at afdække og afskærme, indtil det er muligt at skifte glasset.

Vores akutte glarmester kan blandt andet hjælpe med udskiftning af:

 • Glasfacader
 • Vinduer
 • Butiksruder
 • Stenslag i bilruder

Vi hjælper også med forsikringsskader, som vedrører knust glas.

GLARMESTER PRISER – Kontakt os for et tilbud

Som kompetent glarmester løser vi opgaver for private, for institutioner samt for butikker og kontorer. Vi kører gerne længere omkring end Herlev og Gentofte for at udføre glarmesterarbejde af højeste kvalitet.

Skriv til vores glasteam på e-mail schlager@44848888, og få et uforpligtende tilbud..

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 44 84 88 88.

 • glarmester badeværelse
 • glarmester glasplade
 • glarmester bruseniche
 • glarmester brusekabine
 • glarmester glas i køkken
 • glarmester badeværelse
 • glarmester glasplade
 • glarmester bruseniche
 • glarmester brusekabine
 • glarmester glas i køkken

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]