• døgnvagt

Glarmester- og VVS døgnvagt på det meste af Sjælland

Mangler du varme i radiatoren en råkold vinternat? Står du pludselig i vand til knæene? Er toilettet stoppet? Eller står du med en knust rude?

Har du med andre ord behov for kompetent hjælp i forbindelse med et akut glas- eller VVS-problem? Så er du kommet til det rette sted. Schlæger yder professionel assistance indenfor glarmester- og VVS-områderne – også uden for normal arbejdstid.

For vandskade eller andre akutte tilfælde kan du kontakte vores VVS døgnvagt på følgende telefonnummer:

Alle kan tilkalde vores døgnvagt, der er bemandet med autoriserede VVS-folk, som står klar til at varetage enhver akut opgave på området. Oftest er det politiet, vagtselskabet eller ejendomsinspektøren, der er først på skadesstedet, og derfor rekvirerer disse ofte vores assistance.

Ellers ring til Schlæger med det samme, og få besøg af en autoriseret VVS-installatører – 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

VVS døgnvagt – VVS-hjælp døgnet rundt

Skader på vandrør, stoppede toiletter og mangel på vand har det med at komme på de mest ubelejlige tidspunkter. Og desværre indordner den slags ulejligheder sig ikke altid normal arbejdstid.

Derfor er det afgørende, at du kan få fat på en VVS-installatør, når du har behov for det.

Schlæger har VVS døgnvagt, når du har brug for – og hvor du har brug for det. Vi holder til i Skovlunde men udfører akut VVS-arbejde i hele Storkøbenhavn og omegn. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en autoriseret VVS-installatør her og nu – og ikke i morgen eller på mandag.

Vi kan blandt hjælpe med at udbedre følgende akutte skader på dine installationer:

  • Sprængt vandrør
  • Stoppet toilet
  • Manglende vand
  • Manglende varme

Vi hjælper med forsikringspapirerne

Står du først med et sprængt vandrør og skal tage stilling til en oversvømmet kælder og en uoverskuelig mængde vand, er kontakten til forsikringsselskabet nok det sidste, du har i tankerne.

Derfor hjælper vi dig gerne med forsikringspapirerne, når du ringer til vores VVS døgnvagt. Når vandskaden er sket, og vi kommer ud til skadestedet, skal du blot have dit policenummer samt navnet på dit forsikringsselskab klar – så ordner vi papirerne med selskabet.

Dermed behøver du kun at bekymre dig om at ringe til os, hvis du pludselig står i vand til knæene eller på anden vis får behov for akut VVS-hjælp.

Undgå akutte skader på dine VVS-installationer

Det er altid nemt at være bagklog. Og er skaden først sket, hjælper det ikke meget at vide, hvad man skulle have gjort. Men af skade bliver man som bekendt klog. Derfor er det godt at vide, hvad du skal gøre, hvis du en anden gang får akutte skader på dine VVS-installationer.

Først og fremmest er det altid en god idé at tjekke dine installationer med jævne mellemrum. Til dels for at forebygge akutte skader – men også for at spare penge i det lange løb. For utætheder i varme- og vandrør kan hurtigt blive en sur og uventet postering på budgettet.

Vidste du for eksempel, at selv en utæthed på størrelse med en knappenål kan lække op til 70 liter vand om dagen? Det er over 25.000 liter i løbet af et år – og en medfølgende ekstra regning på cirka 1.700 kroner.

Et dryppende rør kan desuden føre til vandskader og andre følgeskader. Det kan altså blive en både bekostelig og besværlig affære at ignorere VVS-installationerne.

Sådan undersøger du tegn på utætheder

Foruden en højere vandregning og eventuelle vand- eller fugtskader kan utætheder på vand- og varmerør vise sig på forskellige måder. For eksempel kan følgende være tegn på utætheder:

  • Afskallet maling og puds
  • Misfarvninger i tilstødende lokaler
  • Øget behov for at fylde vand på centralvarmeanlæg
  • Fugtophobninger i trækonstruktioner

Er du i tvivl om, hvordan du selv tjekker dine VVS-installationer for utætheder – og vil du undgå at skulle stå i en situation, hvor du pludselig får brug for en VVS døgnvagt? Kontakt Schlæger, og lad en af vores VVS-installatører sikre, at dine varme- og vandrør er i god stand.

Du er også mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 4484 8888

Hos Schlæger har vi mange års erfaringen med VVS. Derfor kender vi tegnene på utætte VVS-installationer, ligesom vi selvfølgelig kan hjælpe med at udbedre eventuelle skader.

Kontakt Schlæger for VVS døgnvagt

Har du akut behov for en VVS døgnvagt? Kontakt Schlæger på 44 84 88 88 ↓ og lad os hjælpe dig. Vi har kontor i Skovlunde, men vi tilbyder akut VVS-hjælp i hele København og omegn samt det meste af det øvrige Sjælland.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]