Akut VVS

Har du brug for akut VVS hjælp lige nu? Uanset hvad uret siger, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 44 84 88 88. Vi har mandskab der kan sørge for alt lige fra et sprængt vandrør til et stoppet afløb.

Ring på tlf. 44 84 88 88 og snak med en af vores medarbejdere.

Hvad gør jeg mens jeg venter på akut VVS hjælp?

Det bedste du kan gøre er at prøve og bevare roen. Hvis problemet er et sprængt vandrør, kan du forsøge at sørge for, at vandet ikke forårsager skade på andet i hjemmet, såsom gulvet.

Uanset hvad klokken siger, kan du være sikker på, at vi skynder os så meget vi overhovedet kan.

Hvornår har man behov for akut VVS hjælp?

Der kan være flere årsager til, at man har brug for akut VVS hjælp. Uanset hvad dit uheld er, står vi klar til at rykke ud.

  • Et vandrør er sprunget
  • Et stoppet toilet
  • Manglende varme
  • Manglende vand

Vi hjælper ved forsikringsskader

For mange kan det virke som et uoverskueligt projekt at få styr på forsikringen, når skaden er sket. Når du benytter Schlæger i tilfælde af akut VVS hjælp, er du sikret, at vi ikke bare smutter og efterfølgende lader det være op til dig, at få styr på både regningen og forsikringen.

Vi tilbyder at stå for korrespondancen til dit forsikringsselskab. Det eneste du skal gøre er at oplyse dit forsikringsselskab eller overdrage din police, så klarer vi resten derfra.   

Akut VVS til privat- og erhverv

Uanset om du har brug for akut VVS hjælp til privat eller erhverv, skal du ikke tøve med at give os et kald. Med mange år i branchen har vi stor erfaring med alle opgaver - store som små.

Hvordan opdager man en akut VVS skade?

En akut VVS skade kommer aldrig belejligt. Uanset om det er i dagtimerne eller nattetimerne. Har du en mistanke om en utæthed i din bolig, kommer der her nogle tegn på, at du burde kontakte en VVS’er.

 

Akut VVSTegn på en utæthed:

  • Fugtophobninger i træ
  • Afskallet maling eller puds
  • Misfarvninger på væggen

Er du i tvivl og har brug for rådgivning, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller udfyld kontaktformularen i højre side.

Hvilke byer rykker vi ud til?

Selvom vi har adresse i Skovlunde, rykker vi ud til hele sjælland, skulle uheldet være ude. Derudover har vi mandskab bosat rundt i hele København. Det er derfor altid begrænset hvor lang tid du skal vente, før hjælpen ankommer til din adresse.

Autoriseret VVS Installatør

Alle vores medarbejdere er autoriserede VVS’ere eller elektrikere. Det betyder, at du ikke skal bryde dine tanker med usikkerheden om at få lavet ulovligt VVS arbejde. Alt der bliver lavet i dit hjem er helt og holdent lovligt.

Ring til os nu, hvis du har brug for akut VVS hjælp  

Har du mistanke eller ved du, at der er en skade i din bolig, som kræver hjælp fra en VVS’er, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 44 84 88 88. Vi står klar ved telefonen.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]